Foto: Zaptec

Sikker lading av elbil

Brannsikkerhet er den viktigste årsaken til at vi anbefaler en ordentlig hjemmelader. Ved å lade med vanlig stikkontakt er det fare for varmegang i støpselet eller ledningsnettet, da det som oftest ikke er dimensjonert for så omfattende belastning over tid, slik som elbillading medfører.

Enkel og trygg ladeløsning

Det er mange grunner til at stadig flere ønsker å montere elbillader hjemme:

  1. Sikkerhet: Det er ikke lenger lov å legge opp til permanent lading fra vanlig stikkontakt på grunn av brannfare.
  2. Raskere lading: Elbilladere gir raskere lading, med en ladeeffekt på opptil 22 kW, som tilsvarer en ladet rekkevidde på opptil 100 km per time. Dermed kan du lade bilen 10 ganger raskere enn gjennom en vanlig stikkontakt.
  3. Spar penger: Flere elbillader gir mulighet for strømstyring, slik at du kan lade når strømprisen er på det laveste. Mange ladere kommer også med egen app som gir deg full kontroll over strømforbruket ditt.
  4. Økt boligverdi: I nyere tid har tilgang til elbillader blitt et salgsargument når det kommer til boligsalg, og kan øke verdien på boligen din. Hus og leiligheter med elbillader er forventet å bli enda mer attraktive i årene fremover, ettersom en større andel av bilene blir elektriske.

Foto: Zaptec

Hvilken elbillader trenger du?

I dag finnes det mange ulike ladere på markedet, som dekker ulike behov.  Noen er enkle, men sikre, mens andre er smartere, med mer teknologi, og kan for eksempel lades etter automatiske innstillinger. Vi hjelper deg gjerne med å velge riktig lader og sørge for at den monteres korrekt.

Installering av elbillader

Våre elektrikere hjelper deg med installasjon av elbillader. Vi sørger for:

  1. Rådgivning: Med et bredt utvalg produkter på markedet hjelper vi deg med å finne ut hvilken elbillader som best passer ditt behov.
  2. Sikkerhet: Ved å få laderen installert av en sertifisert elektriker sikrer du at ladingen av din elbil skjer i henhold til alle gjeldende regler og forskrifter.
  3. Garanti: Når du kjøper av elektriker, gis det samlet garanti på både installasjon og elbillader. Det betyr at om du kjøper lader igjennom oss, så tar vi oss av all reklamasjon på installasjonen og laderen, dersom det skulle oppstå noen feil eller mangler.

Vi installerer elbil-lader

Kontakt oss for tilbud og tips til elbil-lader som passer ditt bruk og behov.